Ferhat Kaya geniet interesse van FC Twente

Fortuna Sittard kende een geweldig seizoen. Niet geheel verwonderlijk dan ook de interesse van (Eredivisie)clubs voor meerdere spelers. Onze club mag vrezen voor een (te) vroeg vertrek van Joeri Schroyen. Onze linksback staat ondermeer en min of meer in de belangstelling van VVV Venlo en MVV Maastricht. Een vertrek zou echt doodzonde zijn omdat de speler komende jaren in Sittard echt de kans krijgt om te werken aan een solide basis voor zijn verdere carrière.

Een basis die doelman Ferhat Kaya overduidelijk reeds heeft. De doelman mag zich gerust kronen tot één van de sensaties van de Jupiler League. Een keeper met allure van Ruud Hesp in zijn Fortuna Sittard tijd, maar dan met meer ervaring. Geweldig in één woord.

De doelman is realistisch en kent de voetbalwereld inmiddels. De Belg is dan ook zeer content met zijn doorlopend contract in Sittard. Hij voelt zich happy en krijgt volop waardering, zeker van het legioen welke hem op handen draagt. Dat er echter interesse komt van gerenommeerde clubs o.a. uit de Eredivisie zal niemand verbazen. Voormalig landskampioen FC Twente is de eerste naam die FH mag opvangen. Hoe groot de interesse is? Onze doelman heeft nog een contract tot 2013-2014. Mogelijke serieuze interesse gaat dan ook gemoeid met een mooie afkoopsom.

Auteur: Webmaster Linford