Fernando zijn gevecht

In de uitzending van De Wereld Draait Door volgde voor velen een totaal anti-climax. Waar men eens goed ging zitten voor allerlei verhalen en previews uit zijn te verschijnen biografie “Vechtlust”, bleek het grootste nieuws dat er bij de Commando ALS is vastgesteld.

Zwaar geemotioneerd probeerde Fernando uit te leggen dat dat de oorzaak was van zijn langzame praten. Veel fortunafans keken met tranen in hun ogen naar dit interview, onze held, de man die nooit opgaf, maakte bekend een gevecht aan te gaan tegen een ziekte waarvan niet valt te winnen.

Na alle jaren dat hij op het veld liet zien altijd alles te willen geven voor ons shirt en haar fans, is nu het moment gekomen dat wij voor Fernando moeten vechten.

Enkele fans hebben zich gegroepeerd en zijn al meteen begonnen met het organiseren van een collecte ten behoeve van de stichting ALS. De eerstkomende thuiswedstrijd tegen FC Emmen (08-11, om 20:00 uur) zullen vrijwilligers collecteren.

Voor deze collecte zijn er mensen nodig: hoe meer, hoe beter. Meld je daarom aan bij Harald Janssen (die samen met John van Bommel en nog enkele vrijwililgers de organisatie op zich neemt)  op mailadres schorpioen_13@hotmail.com om mee te helpen. Ook als je andere ideeen hebt om onze Commando een hart onder de riem te steken, laat het ons weten, zodat we samen als 1 familie deze held en rasfortunees kunnen steunen en helpen.

Fernando, jij vocht voor ons, wij vechten voor jou ! You’ll never walk alone !