Fortuna Cares

Woensdag 20 december 2017 zal voorafgaand aan de wedstrijd Fortuna Sittard – AZ Alkmaar worden gecollecteerd voor het goede doel door Stichting Éngele van Zitterd Gelaen & Stichting De Gouwe. Beide stichtingen helpen mensen in nood en middels een kleine bijdrage kunt u deze mensen een mooie kerst bezorgen.

Fortuna Sittard is zich ervan bewust dat het een belangrijke rol vervult in de maatschappij. Vandaar dat het zich al jaren inzet voor maatschappelijke projecten in de regio. Met behulp van diverse vrijwilligers en sponsoren heeft Fortuna Sittard hiermee al een hoop mensen kunnen helpen. Dit zal Fortuna Sittard in de toekomst blijven doen en verder willen uitbreiden.

Een belangrijke stap in de uitbreiding zal zijn om alle maatschappelijke projecten onder het nieuwe merk “Fortuna Cares” te communiceren. Dit merk zal straks als uithangbord fungeren bij alle maatschappelijke activiteiten die de club doet en heeft gedaan. Wij hopen dat jullie het merk “Fortuna Cares” een mooie start geven door woensdag massaal aan het goede doel te doneren.

#SamenNaoVeure #FortunaCares

​Bron: fortunasittard.nl