Fortuna – Eindhoven 0-2…..wat een drama

Nu schrijf ik nog niet lang wedstrijdverslagen maar nu ik hier zit te tikken, weet ik gewoon niet wat ik moet schrijven. Wat was deze wedstrijd knudde, slecht en waardeloos.

in het uitvak een 50-tal away supporters

Fortuna Sittard – Eindhoven 0- 2 (0-1)

0-1 van Son

0-2 Deschilder

Toeschouwers : 2130

Geel : Pappot (Fortuna Sittard)

De verslagenheid onder de supporters groot, en ook de spelers op het veld zichtbaar zonder zelfvertrouwen en zonder goede moed. Wederom GEEN doelpunt, zo goed als geen kans gecreëerd, wederom verloren en met wat pech na dit weekend plekje 19 ! De nachtkaars gaat niet langzaam uit maar hij brandt inmiddels al niet meer. Asv De Dijk is na vanavond weer een stuk mentaal sterker geworden……

Van Vossen : ´Ik heb gekozen voor de verkeerde tactiek en steek de hand in eigen boezem. Is een leermoment voor mij.Toch vertrouwen in de toekomst.´(bron : twitter Fortuna Sittard)

Laat die hand dan daar maar voorlopig zitten, het was niet om aan te gluren en er zit geen enkele lijn in het spel. Waar dat vertrouwen in de toekomst op is gebaseerd, vraag ik me af en dat doe ik waarschijnlijk morgen en de komende week nog steeds.

Van Vossen : ´Ik snap dat publiek gaat morren richting mij als trainer. Ik blijf even strijdbaar en bouwen aan het team´ (bron : twitter Fortuna Sittard)

Ik weet niet wat er gebouwd wordt, maar het cement ontbreekt op zijn minst, als er al stenen gebruikt worden. De enige fundering die we hebben is Kaya, zonder hem wordt het vandaag een nulletje of 5/6. Mijn persoonlijke strijdbaarheid is ver te zoeken en gelatenheid is een slecht en zeer gevaarlijk iets.

Zoek de webmaster…die kwam, zag en verloor ook……

Samengevat :

De wedstrijd was een drama, we creëeren niets en in de tweede helft hebben we niet 1 bal tussen de palen geschoten/gekopt/geswaffeld. Lichtpuntjes heb ik niet gezien, of het moeten de lichtmasten zijn geweest. Waardeloze wedstrijd, waardeloze uitslag, waardeloze gemoedstoestand aan deze kant.

Oh toch nog twee dingen die ik niet onvernoemd wil laten……een deel van desupporters op de Ricksen side hebben nagenoeg de hele wedstrijd hun ploeg positief gesteund (hielp echter geen moer, desalniettemin TOP) en de komst van Donny, een zichtbaar ontgoochelde Roel en een diep teleurgestelde Ramon naar het supportershome na afloop getuigt wel van klasse !

Foto´s volgen nog

Fortuna SC, Harald