Fortuna heeft geen kind aan Utrecht: 4-1

Fortuna kon met een 2-0 voorspong de rust in. In het tweede bedrijf kwamen de Utrechtenaren even terug, maar werd het uiteindelijk 4-1 voor de thuisploeg. Jong FC Utrecht was daarmee het grootste deel van de wedstrijd eigenlijk geen partij voor het team van Sunday Oliseh. Na bijna een kwartier spelen speelde Perr Schuurs de bal naar het vijandige doel, alwaar Emrah Bassan vervolgens vakkundig een verdediger uit  kapte en de bal fraai links in het doel krulde: 1-0. Dik tien minuten later ging de bal op de stip vanwege een handsbal. (geen kaart?)  Finn Stokkers liet de doelman kansloos en scoorde alweer zijn vierde doelpunt in zijn vierde wedstrijd voor Fortuna.

In het tweede bedrijf kwam Jong Utrecht even zeer fel uit de hoek, wat na tien minuten resulteerde in een doelpunt van Karim Loukili (2-1). Maar nadat Oliseh de Brazilaanse de middenvelder Vitor Saba zijn debuut liet maken, keerde het tij. Met nog een klein halfuur te gaan scoorde Djibril Dianessy de 3-1. Junior Torunariga kon vijf minuten voor het eindsignaal met 4-1 de eindstand op het scorebord zetten.