Fortuna pakt en viert periode ticket glorieus!

Fortuna Sittard heeft zaterdagavond geweldige zaken gedaan in de Jupiler League. De Sittardenaren wonnen thuis met 3-1 van Jong FC Utrecht en zijn verzekerd van de playoffs om promotie. Finn Stokkers was de held van de avond. De 21-jarige spits nam namelijk alledrie de treffers voor zijn rekening. Door te scoren in de 27ste en de 32ste minuut zorgde hij voor een comfortabele voorsprong voor de thuisploeg. Diep in de tweede helft maakte Mohamed Mallahi het namens Jong FC Utrecht nog spannend, maar vlak voor het eindsignaal completeerde Stokkers zijn hattrick.

Door de overwinning neemt Fortuna de koppositie in de Jupiler League over van NEC. Maar, belangrijker nog, de ploeg van trainer Sunday Oliseh weet zich verzekerd van playoff-wedstrijden om promotie naar de eredivisie.

Voor, tijdens en zeker ook na afloop braken spontane feestjes uit. In de stad bleef het nog heel lang gezellig!!! YESSSSS

Foto’s met dank aan top fotograaf Leo Everard!!!!