Fortuna presenteert Jeffrey Vlug

Fortuna Sittard presenteerde tijdens een officiële persmeeting vol trots haar nieuwste aanwinst Jeffrey Vlug. De 27jarige rechteraanvaller tekende in Sittard-Geleen voor twee seizoenen. De speler is uiteraard geen onbekende. Eerder speelde hij met Sparta in de Eredivisie vooraleer RBC Roosendaal en later GA Eagles, FC Eindhoven en FC Den Bosch hem oppikte.

Jeffrey Vlug is multifunctioneel, topfit en razend enthousiast over Fortuna Sittard: “Meederde clubs hadden interesse in me, maar Fortuna Sittard deed me eigenlijk meteen een goed aanbod. Aan alles merk je dat de club me graag wilde hebben. De mensen zijn hier zeer vriendelijk en gastvrij en ik voel me meteen thuis”.

Van de huidige spelersgroep kent Jeffrey Vlug de spelers Patrick N’Koyi (FC Eindhoven) en Gevaro Nepomuceno (FC Den Bosch). De speler blinkt uit in het geven van assists en pikt geregeld zijn doelpuntje mee. 7 juni 2013 trouwde Jeffrey Vlug met de lieftallige Larissa Goud. Geen doorsnee voetbalvrouw zo bleek al snel tijdens een onderhoud tussen Fortuna SC met de familie Vlug.

“We willen ons zo snel als mogelijk thuis voelen in Limburg. Binnen twee weken willen we dan ook verhuizen. Hedenmiddag gaan we voor een appartement kijken in Sittard. We zijn zeer blij met de steun van Fortuna Sittard inzake huissettling, werk en andere privé zaken. Aan alles merk je dat dit een fijne, warme club is.”

Jeffrey Vlug beste mensen. Fortunees en een teamplayer waar we veel plezier aan gaan beleven, Welkom.

More to come: zaterdag volgt een interview met Jeffrey Vlug.

Auteur: Edgar Lucassen