Fortuna & Robinstijn bieden onvergetelijke dag voor Kids

Eind mei, rondom de wedstrijd FC Ria – Fortuna Sittard, werd de samenwerking bekrachtigd tussen stichting FC Robinstijn en Fortuna Sittard. Robinstijn laat voetbalwensen in vervulling gaan voor jeugdigen die het moeilijk hebben of hebben gehad. Ben jij of ken jij iemand in de leeftijd van 4 tot en met 14 jaar die een middag of avond als mascotte bij Fortuna Sittard verdient? stuur dan snel een mail naar FC Robinstijn: ed@fcrobinstijn.nl.

Fortuna Sittard en FC Robinstijn bieden jou, een vriend of een kennis de mogelijkheid om een onvergetelijke thuiswedstrijd bij Fortuna Sittard mee te maken. Bij thuiswedstrijden van Fortuna Sittard is er een wedstrijdmascotte die samen met de scheidsrechter het veld betreedt voorafgaand aan de wedstrijd. De mascotte brengt de bal naar de middenstip en begroet samen met de spelers en scheidsrechters het publiek.

Ken je iemand die dit verdient?
Oprichter Pieter van Bussel  namens FC Robinstijn “Onze stichting is bedoeld om voor kinderen een voetbalwens in vervulling te laten gaan. Denk daarbij aan kinderen die ernstig- of langdurig ziek zijn geweest of kinderen met een beperking. Soms betreft het kinderen die om andere redenen een zware periode hebben doorgemaakt. We beperken ons daarbij niet tot het kind alleen, we proberen voor het hele gezin een onvergetelijke dag te organiseren.”

Als jij denkt hiervoor in aanmerking te komen dan wel iemand kent die dit verdient, stuur dan snel een mail naar FC Robinstijn: ed@fcrobinstijn.nl. Geef in de mail duidelijk aan wat het verhaal en wie weet bezorgen zij jou of een vriend een geweldige thuiswedstrijd bij Fortuna Sittard!

 

Geef een reactie