Fortuna Sittard fans doen massaal mee aan W4L Mars, jij ook?

Fortuna Sittard organiseert samen met Fortuna SC een Walk for Life op paaszaterdag 11 april 2020. Op deze dag kan iedereen deelnemen aan de Mini-Mars (10 km). Naast diverse Fortuna Sittard prominenten hebben zich inmiddels al ruim 150 Fortuna Sittard fans opgegeven.

Fortuna Sittard en haar fans staan bekend om hun strijdlust, de typisch familiare sfeer en trots om de club en anderen die het nodig hebben te steunen. Opnieuw bewijst de achterban dat zij uit het beste brons-groen eikenhout is gesneden, want met nog twee weken te gaan hebben zich ruim 150 fans ingeschreven voor deelname aan de Walk for Life mars! Niet alleen een hartverwarmend aantal, het is ook meteen een record in de historie van Fortuna Sittard en de Kennedy-mars!

Regio pakt zich samen.
Deelnemers, van jong tot oud, komen niet alleen uit alle wijken van Sittard en Geleen, er zijn ook veel inschrijvingen van fans uit de Parkstad en Midden Limburg. Het staat symbool voor de ontwikkeling en opmars van Fortuna Sittard.  Naast de vele Fortuna Sittard fans, families en personeelsverenigingen hebben zich nu een 8-tal bedrijven als hoofd / shirt sponsor aangemeld. Walk for Life is er trots op dat Anytime Fitness Sittard, Maatjes Streetwear, Tempo Team Sittard, tax advisors Armino & Verhoosel, organisatie-­opticiën Barticipatie, BCC Sittard, Helwig Kozijnen, Hermetico Geleen en Project- adviesburo Ron Salvino trots onderdeel uitmaken van de Walk for Life scene.

Skybox 24,  de super geel-groen gekleurde skybox, ondersteunt ook de Walk for Life door onder meer unieke Walk for Life sjaals aan deelnemende scholen en (voetbal) verenigingen ter beschikking te stellen. Een prachtig gebaar van deze ondernemende Skybox!

Twijfel je nog om mee te doen? Luister naar onze ambassadeurs waarom jij en je familie / vrienden van harte welkom zijn om deel te nemen 🙂

 

Deelnemen aan de mini-mars kan nog steeds ! Inschrijven kan tot 25 maart 2020. Opgeven en betaling a 15 euro kan eenvoudig via https://webshop.fortunasittard.nl/. Indien je al een Mijn Fortuna account hebt kun je binnen enkele tellen jezelf en je vrienden of kinderen opgeven. Anders dien je even een MijnFortuna account aan te maken. It’s that simple.  Bij opgave doe je niet alleen officieel mee met de Mini mars, je krijgt ook een officieel Fortuna Sittard “Walk for Life” shirt en je steunt de volgende vier goede doelen KIKA, Stichting Voluntary Childaid, Credohuis Sittard en Stichting ALS Nederland.

(tekst gaat verder onder de foto’s)

 

De Mini mars. De gezamenlijke start is om 12 uur vanaf de markt in Sittard. Deelnemers dragen een uniek Walk For Life shirt welke op te halen is vanaf 10.30 uur bij Proeflokaal “Het Hophuys” (markt 15 te Sittard). De Mini-Mars voert door de kerkdorpen Einighausen en Limbricht en voert hoofdzakelijk over vlakke en geasfalteerde wegen. Wanneer je de Mini-Mars reglementair uit loopt ontvang je een medaille van de Mini-Mars. Deelnemers zullen begin april een e-mail ontvangen met de allerlaatste informatie en tips.

 

MEER INFO: Fortunasittard.nl/w4l
VRAGEN, Stel ze gerust op : W4L.fortunasittard@gmail.com

DOE MET ONS MEE EN BEWEEG VOOR EEN BETERE TOEKOMST!

 

 

Geef een reactie