Fortuna Sittard ontglipt bekerverrassing

Fortuna Sittard is overduidelijk op de weg terug. Op een waterkoude woensdagavond vonden een dikke vijfduizend mensen de weg naar het steeds mooier wordende stadion in Zitterd. De tegenstander van deze avond? De nummer 3 van de eredivisie!

Fortuna Sittard leek in eigen huis lang op weg naar een stunt in het bekerduel tegen AZ. Stokkers kopte fraai vlak na rust de 2-1 in en heel lang zag het er naar uit dat deze bekerverrassing over de streep getrokken kon worden. Daar waar Fortuna Sittard echter de kans op de genadeklap liet liggen maakte AZ vlak voor tijd wel de 2-2. Binnen enkele minuten was het moraal gebroken en wonnen de Alkmaardenaren de wedstrijd.

De teleurstelling op en rond het veld was zichtbaar, maar die mag best snel plaatsmaken voor trots. Fortuna Sittard heeft laten zien dat het niet bij toeval bovenaan in de eerstedivsie mee draait. Een puike prestatie van onze jongens en zij verdienen aanstaande  zaterdag dan ook de beloning: de 2e periode en met veel publiek! Heel veel publiek!

Kop op!!! Be proud!