Fortuna Sittard uit de bekercompetitie

In Zwolle wist Fortuna Sittard zich enigszins te herstellen van de 3-0 nederlaag tegen Sparta. De Limburgers speelden een redelijke wedstrijd, zeker bezien de tegenstand: PEC Zwolle.

De nummer 2 van de Eredivsie speelt volgend jar misschien zomaar voorronde Champions League, in de 2 de ronde van de beker had het toch enige moeite om Fortuna Sittard te verslaan. Dit lukte uiteindelijk wel.

Na 20 minuten spelen tekende Achenteh voor de openingstreffer. In de 86 ste minuut was het Broerse die de wedstrijd definitief in het voordeel van de thuisploeg wist te beslechten.

Komende zondag speelt Fortuna Sittard haar volgende belangrijke wedstrijd. Een Limburgse derby, uit in en tegen Venlo. Sportieve revanche of een volgende deceptie?

Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucassen