Preparty rondom Utrecht-thuis

Nu we weer terug zijn in de eredivisie mag de fanbeleving er ook eentje zijn van dat niveau. Om die reden zal voor de wedstrijd tegen F.C. Utrecht op het fanplein aan de voorkant van het stadion een feest georganiseerd worden.  Bij dezen geven we jullie informatie over dit hopelijk fraaie feest. 

Om 18 uur ’s avonds gaan we van start met een barbecue. We hopen dat die de ergste honger (naar drie punten) kan stillen.  Daarnaast hebben we een DJ in petto om de sfeer te verhogen en voor de liefhebber wat extra dansbeweging te verzorgen.  Het belangrijkste nieuws bewaren we tot het laatst. De tapkranen zijn inmiddels aangesloten op de grote tanks onder in het stadion zodat er altijd voldoende koud bier voorradig is. Lauw bier is immers geen eredivisiewaardige fan experience.

We hopen jullie zaterdag in grote getale te mogen begroeten om alvast goed in de stemming te komen. Om kwart voor 9 gaan we ons best doen om Fortuna naar de eerste driepunter van dit seizoen te schreeuwen. Na afloop gaan we nog even door met een DJ om die hopelijk schitterende thuisoverwinning te vieren. Vorig seizoen slaagden we er twee keer in het beloftenelftal van FC Utrecht te kloppen.  Laten we op die weg doorgaan en een derde overwinning op de rood-witten op rij behalen.

Er zijn nog voldoende tickets voor deze wedstrijd te krijgen. Kaarten koopt u HIER. Per account kunt u vier kaarten aanschaffen.

Geef een reactie