Fortuna test speler Standaard Luik

Fortuna Sittard trainde hedenmorgen intensief met een bijna volledige selectie. Grote afwezige in Sittard-Geleen was assistent trainer Roel Coumans. De Limburger is nog op vakantie.

Niet de afwezige, maar met name de aanwezigen geeft insight informatie: Ramon Voorn en Timothy Dreesen trainden namelijk mee met de groep van trainer Wil Boessen! Beide spelers lijken zich langer aan onze club te (willen) binden. Dreesen de Belg, liep gedurende de ochtend training wat rondjes met een ingetapete kuit, de speler is dan ook nog steeds herstellende van een blessure.

Ook aanvoerde Yoann de Boer is herstellende. De Fransman met Nederlandse achternaam leverde zijn inspanningen in het krachthonk alwaar hij zich het apelazarus zat te fietsen.

Een andere opvallende aanwezige was een testspeler (ons is de naam nog onbekend) afkomstig van Standaard Luik. Grote kans dat deze ‘Belg’ komende woensdag speelminuten zal pakken als Fortuna Sittard haar eerste oefenwedstrijd afwerkt, traditioneel tegen SVM Munstergeleen. Deze wedstrijd begint om 19.00 uur.

Auteur: