FortunaSC voetbal poule

Met gepaste trots lanceert Fortuna SC vandaag haar eigen voetbalpoule, welke tot stand is gekomen middels een samenwerking met www.poules.com . Laat zien dat jij de Fortuna supporter bent met de meeste Jupiler League kennis en doe mee aan onze gratis voetbalpoule. Ben je lid van Fortuna SC, dan maak je ook nog eens kans op schitterende (maand)prijzen!

De poule is heel gemakkelijk te vinden via www.poules.com/fortunasc . Alvorens te kunnen deelnemen aan de voetbalpoule, dien je uiteraard een account aan te maken. Wij willen je vriendelijk verzoeken je aan te melden met je naam en voornaam , zodat wij kunnen verifiëren dat de persoon die het maand- en/of eindklassement wint ook daadwerkelijk lid is van Fortuna SC (uiteraard op vertoon van de nog te ontvangen ledenpas).

Nadat je je hebt aangemeld, kun je beginnen met het spel. Het doel van de voetbalpoule is om alle wedstrijden van de jupiler league (per speelronde) te voorspellen, in die zin dat je dient aan te geven wie de betreffende wedstrijd wint of dat de wedstrijd zal eindigen in een gelijk spel. Omdat wij natuurlijk allemaal supporters zijn van Fortuna Sittard, dien je de wedsrijden van onze trots wel volledig – dus met uitslag – te voorspellen. Daarnaast dien je bij elke wedstrijd van Fortuna Sittard tevens te voorspellen wie die wedstrijd de meeste doelpunten zal maken aan de zijde van Fortuna Sittard.

Uiteindelijk gaat het erom wie er aan het einde van het seizoen het eindklassement wint. Echter, het eindklassement is niet een ‘optelsom’ van alle individuele speelronden. Elke maand wordt er gespeeld om het maandklassement en uiteindelijk bepalen alle maandklassementen tezamen het eindklassement, waarbij de hoogst geplaatste spelers van het maandklassement bonuspunten (‘royals’) krijgen toegekend. Op deze manier wordt voorkomen dat wanneer je één keer je uitslagen vergeet in te vullen, je direct op een onoverbrugbare achterstand komt te staan in het totaalklassement. Tevens wordt op deze manier voorkomen dat ook al staat een deelnemer na 10 speelrondes ver bovenaan, de spanning voor het gehele seizoen uit de poule verdwijnt, omdat er elke maand opnieuw gepresteerd dient te worden om in aanmerking te komen voor een plek in de top drie van het eindklassement.

Daarnaast zullen we elke maand ook een prijs uitreiken aan de winnaar van het maandklassement. Sta je aldus op achterstand in het eindklassement, dan blijf je toch elke maand weer meespelen om de prijzen. De maandprijzen zullen aan het begin van de desbetreffende maand worden bekendgemaakt, maar we kunnen wel verklappen dat we elke maand met de club om tafel zullen gaan om een zo leuk en uniek mogelijke prijs voor de leden te bemachtigen. Voor meer informatie over de spelregels en de puntentelling, klik je hier .

De prijzen voor het totaalklassement staan wel al op voorhand vast. Zo ontvangt de winnaar van het totaalklassement twintig consumptiebonnen, ontvangt de nummer twee tien consumptiebonnen en ontvangt de nummer drie vijf consumptiebonnen. Daarnaast ontvangt de winnaar een gratis lidmaatschap van Fortuna SC voor het seizoen 2018-2019.

Voorts is van belang op te merken dat de eerste twee speelrondes zullen worden gebruikt om ’te oefenen’ en er vanaf 1 september (speelronde drie) wordt er gespeeld om de (maand)prijzen. Deze keuze maken we bewust gezien het feit dat veel supporters in de maand augustus nog op vakantie zijn en tevens geeft dit alle deelnemers de gelegenheid om te wennen aan het spelsysteem.

Ben je nog geen lid van Fortuna SC, maar wil je wel meespelen om de prijzen? Klik dan hier om je online aan te kunnen melden! Let op: na aanmelding doe je pas mee voor de prijzen vanaf de maand na de maand waarin je je hebt ingeschreven. Ter illustratie: wil je in september meedoen om de maandprijs, dan dien je je uiterlijk 31 augustus 2017 in te hebben geschreven.

Heb je vragen over deelname aan de voetbalpoule? Stel ze dan gerust door een e-mailtje te sturen naar info@fortunasc.nl

Ten slotte willen wij een woord van dank richten aan de mannen van poules.com, die deze gepersonaliseerde poule voor ons hebben mogelijk gemaakt: klasse! Met trots mogen wij dan ook via deze weg bekendmaken dat poules.com de eerste nieuwe sponsor is van Fortuna SC voor het seizoen 2017-2018!