Fortuniors stellen vragen aan Finn Stokkers

Onlangs vroegen wij jullie, als Fortuniors, vragen te stellen aan Finn Stokkers. We houden nog even geheim waarom we jullie deze vraag stelden, maar we willen jullie in de tussentijd niet in spanning laten wachten op een antwoord van Finn.

Heb jij een vraag ingestuurd voor Finn? Kijk dan snel hieronder wat zijn antwoord was!

 

Liam, 6 jaar oud

Wat kan ik doen om in de toekomst net zo goed te worden als jij?

Nou Liam, het is het belangrijkst dat je goed je best doet in het voetbal en gewoon plezier blijft maken. Buiten met vrienden voetballen of na een voetbalwedstrijd bij je clubje na de wedstrijd nog even blijven ballen helpen heel erg als je beter wilt worden.

 

Collin, 9 jaar oud

Heb je een bepaald ritueel of bijgeloof dat je voor iedere wedstrijd herhaalt?

Ik heb geen vast ritueel of bijgeloof, maar ik herhaal voor de wedstrijd wel in mijn hoofd al mijn taken. Aanvallen, tussen de verdedigers lopen, zo’n dingen. Ik rek ook voor iedere wedstrijd mijn spieren met een foamroller.

 

Finn, 5 jaar oud

Welk doelpunt dat je gescoord hebt voor Fortuna vind je zelf het mooist?

De mooiste vind ik die tegen Zwolle, van afstand hard in de hoek. Het doelpunt dat voor mij persoonlijk en voor Fortuna de meeste betekenis heeft is toch we de goal tegen Jong-PSV.

 

Sven, 8 jaar

Wat is het mooiste moment dat je bij Fortuna meegemaakt hebt?

Dat is wel duidelijk denk ik, haha. Scoren tegen Jong-PSV en daarmee de promotie afdwingen. Dat is niet alleen voor mij, maar ook voor iedereen om de club heen het mooiste moment.

 

Bram, 14 jaar

Voor welke club hoop je ooit nog te spelen?

In het buitenland vind ik Barcelona en Dortmund geweldig. Arsenal is in Engeland echt een hele mooie club.

 

Tim, 12 jaar

Wat wil je nog met Fortuna bereiken?

We moeten een stabiele Eredivisie ploeg worden en van daar uit proberen mee te gaan doen voor de prijzen. Ik zou het zelf mooi vinden om ooit nog topscorer te worden van de Eredivisie.

 

Britt, 12 jaar

Met welke speler zou je graag in een team willen spelen?

Ik zou Messi en Ronaldo graag eens van dichtbij willen meemaken, omdat ze allebei geweldige voetballers zijn. Samen met Fernando Torres spelen zou ik natuurlijk het aller tofst vinden.

 

Riley, 12 jaar

Waarom ben je gaan voetballen?

Toen ik klein was kon je me een hoop cadeaus geven, maar ik was het meest gelukkig met een bal. Ik denk dat dit een hint was voor mijn ouders om me op voetbal te zetten.

 

Twan, 11 jaar

Wat zou je liever willen zijn? Heel goed in schieten of heel snel?

Ik zou heel goed in schieten willen zijn. Ik denk dat ik dat nu ook wel ben. Voor een spits is het denk ik ook het belangrijkst om goed te kunnen schieten.

 

Femke, 4 jaar

Hoe lang blijf je nog bij Fortuna?

Ik heb een contract tot het einde van het seizoen en ik hoop dat die verlengd wordt. Daar zou ik heel blij mee zijn.

 

Kane, 8 jaar

Ben je zenuwachtig voor een wedstrijd?

Ik ben altijd wel een beetje gespannen maar heel erg zenuwachtig ben ik eigenlijk nooit. Ik vind het altijd wel mooi om voor publiek te spelen, dus het plezier zorgt ervoor dat de zenuwen weg gaan.

Geef een reactie