Heerenveen – Fortuna (1-1) in de media

Fortuna wist op knappe wijze een punt uit het vuur te slepen in en tegen Heerenveen. Spelers en fans gaven alles en dat bleek genoeg om de 1-1 die al in de eerste helft op het scorebord in het tweede bedrijf – zij het met kunst- en vliegwerk – vast te houden. Een media-overzicht.

Uitgebreide verslagen in tekst en beeld vind je HIER (clubsite Fortuna), HIER (1Limburg), HIER (VI), HIER (Fortuna Online) en HIER (Fortuna SC).

Zoals altijd beginnen we het overzicht met de samenvatting van de NOS. Die is HIER terug te zien, vanaf minuut 12.47.

De jomgste coach van het betaalde voetbal in Nederland, Sjors Ultree, was lovend over de vechtlust van zijn team. “We blijven met onze vecht- en strijdlust bijna honderd minuten overeind. We moeten niet doen alsof het voetballend goed genoeg was, maar vechtersdrang is wel een goede basis om punten te pakken in de eredivisie”, zei hij voor de NOS-camera. “Voetballend moet het echt veel beter. Vechten doen we wel. En dat moeten we doen, zeker als Fortuna zijnde. We moeten nog veel stappen maken.”

Dat Heerenveen niet won, dat rekende een teleurgestelde Jens Odgaard zichzelf aan, aldus de aanvaller tegenover de verslaggever van de NOS. “Ik had meer kunnen scoren vandaag”, zei hij na afloop. “We hadden vandaag drie punten moeten pakken.” Ook Heerenveen-trainer Jansen was teleurgesteld. “Ik heb het gevoel dat we verloren hebben, want we hebben heel veel mogelijkheden onbenut gelaten.” Het hele verhaal inclusief meer NOS-statistieken zoals die hieronder, vind je HIER.

Tekst loopt door onder de afbeelding.

 

De wedstrijd in tweets:

Geef een reactie