INFO: FC TWENTE UIT

Fortuna Sittard trapt op 6 augustus het nieuwe Eredivisie-seizoen af tegen regerend landskampioen Ajax. In de week daarop, op 14 augustus, pakt de ploeg van hoofdtrainer Sjors Ultee de bus voor de eerste uitwedstrijd. FC Twente is dan de tegenstander, een wedstrijd die vorig seizoen verrassend met 1-2 werd gewonnen. Hieronder vind je alle informatie over de eerste uitwedstrijd van het seizoen 2022/2023.

PARKEERKAARTEN

Voor deze wedstrijd zijn er 50 parkeerkaarten beschikbaar. Wij vertrouwen erop dat supporters hierin in clubbelang denken door de parkeerkaart zo efficient mogelijk te gebruiken. Dit houdt in: minimaal vier personen per auto, één parkeerkaart. Mochten er onverhoopt parkeerkaarten overblijven, geef dit dan aan bij de club via tickets@fortunasittard.nl. Zo kunnen we zoveel mogelijk supporters gebruik laten maken van deze regeling en zorgen we samen voor de maximale steun in het uitvak. 

BIJZONDERHEDEN

De prijzen voor busreizen zijn met één euro verhoogd ten opzichte van vorig seizoen. Dit heeft te maken met de gestegen brandstofkosten voor de vervoerder, welke worden doorberekend. 

Geef een reactie