INFO: Jong Ajax – Fortuna Sittard UITVERKOCHT

UPDATE MAANDAG 21 AUGUSTUS 2017:

Het uitvak is geheel uitverkocht. Dit betekent dat de busreis doorgang zal vinden. Alle 75 kaarten (auto en bus) zijn vergeven.

De buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief organiseert een buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen Jong Ajax op vrijdag 25 augustus 2017.

Inschrijven buscombi

Inschrijven is alleen nog telefonisch mogelijk door te bellen naar 06 – 38130110. Wees er snel bij, want er zijn nog maar slechts enkele plekken vrij!

Kosten

De kosten voor leden bedragen € 27,00, voor niet-leden bedragen de kosten € 32,00. Let op: gelieve contact te betalen!

Vertrektijd bus

De bus naar Amsterdam vertrekt op vrijdag 25 augustus 2017 om 16:30 uur vanaf de voorzijde van het Fortuna Sittard Stadion.

Meer informatie

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de busreis, neem dan gerust telefonisch contact op met de buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief via 06 – 38130110. Zij beantwoorden uw vragen graag.

Eigen vervoer

De kaarten voor de autocombi waren, zoals verwacht, binnen enkele minuten uitverkocht. Mocht de busreis niet doorgaan in verband met te weinig aanmeldingen, dan zullen er alsnog extra autocombi tickets worden uitgegeven.

De lokale driehoek heeft tevens geëist dat van elke parkeerkaart die wordt verstrekt, het kenteken van de betreffende auto waarmee zal worden geparkeerd dient te worden geregistreerd. Het parkeren in Amsterdam dient te gebeuren op parkeerplaats Borchland t.h.v. de ingang van het bezoekersvak. In het uitvak zullen uitrij munten verkocht worden voor € 3,00 per stuk.

Omwisselen

Het omwisselen zal plaatsvinden in Nederweert ter hoogte van het AC Restaurant aan de A2 tussen 16:45 en 17:00 uur.

Aanvullende info

De lokale driehoek in Amsterdam heeft aangegeven dat in geval er geen incidenten plaatsvinden waarbij supporters van Fortuna Sittard betrokken zijn, de vervoersregeling voor supporters van Fortuna Sittard in de nabije toekomst aanzienlijk versoepeld zal worden. Wij doen dus een nadrukkelijke oproep aan onze supporters om er vooral een mooie en gezellige voetbalsfeer van de maken. Hierbij impliceren wij overigens uitdrukkelijk niet de supportersschare van Fortuna Sittard zich normaal niet zou weten te gedragen!

Klik hier om deze wedstrijd direct in je agenda te zetten!