Info: kaartverkoop Dordrecht away

De buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief organiseert een niet-verplichte buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen FC Dordrecht op vrijdag 12 februari 2016. Tevens kunt u op het onderstaande moment terecht voor losse toegangskaarten.

Inschrijven buscombi / Aanschaf toegangskaart(en)
Inschrijven voor de niet-verplichte buscombi is mogelijk rondom de thuiswedstrijden tegen Almere City FC (vrijdag 29 januari 2016) en Helmond Sport (maandag 1 februari 2016). U kunt hiervoor terecht in het supportershome (voorzijde Fortuna Sittard Stadion) van 19.00-19.45 uur en van 22.00-22.45 uur.

Kosten
De kosten voor de buscombi zijn € 27,- voor leden van het Fortuna Supporters Collectief. Niet-leden betalen € 32 ,-.

Vertrektijd bus
De bus vertrekt op vrijdag 12 februari om 17.00 uur vanaf de voorzijde van het Fortuna Sittard Stadion.

Meer informatie
Heeft u vragen of wenst u meer informatie, neem dan gerust telefonisch contact op met de buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief via
06 – 38 13 01 10. Zij beantwoorden uw vragen graag.

Eigen vervoer

Wilt u met eigen vervoer naar deze wedstrijd? Dan geldt dat u alléén rondom de wedstrijd tegen Almere City FC uw toegangskaart(en) kunt aanschaffen in het supportershome van 19.00-19.45 uur en van 22.00-22.45 uur. De toegangskaart voor het uitvak kost € 12,00. Houdt er rekening mee dat er op de wedstrijddag geen losse kaarten verkrijgbaar zijn aan de kassa’s van het uitvak van het Riwal Hoogwerkers Stadion. Voor de duidelijkheid: er is voor deze wedstrijd geen omwisselmoment en u bent vrij om rond het middaguur een drankje te nuttigen in het centrum van Dordrecht.

LET OP: Het is op dit moment nog niet duidelijk of er met parkeerkaarten gewerkt gaat worden en hoeveel we er in dat geval zullen ontvangen. Houdt hiervoor dit nieuwsitem in de gaten!