INFO: Telstar – Fortuna Sittard (update)

(Laatste update woensdag 27 sept. 22:45 uur)

LET OP: DONDERDAG IS DE LAATSTE DAG OM JE KAARTJE TE BEMACHTIGEN BIJ WILSPORT TE SITTARD. HEB JE OVERDAG GEEN TIJD OM HET KAARTJE TE HALEN I.V.M. WERK? GEEN PROBLEEM: TOT 20:00 UUR KUN JE BIJ WILSPORT TERECHT! TOT OP HEDEN ZIJN ER 210 KAARTEN VERKOCHT!

De buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief organiseert een niet-verplichte buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen Telstar op vrijdag 29 september 2017.

Inschrijven buscombi

Het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor de busreis naar Telstar. Hiervoor dien je telefonisch contact op te nemen met de buscommissie via 06 – 38130110.

Kosten

De kosten voor leden bedragen € 29,00, voor niet-leden bedragen de kosten € 34,00. Let op: gelieve contact te betalen!

Vertrektijd bus

De bus naar IJmuijden vertrekt op vrijdag 29 september 2017 om 16:30 uur vanaf de voorzijde van het Fortuna Sittard Stadion.

Meer informatie

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de busreis, neem dan gerust telefonisch contact op met de buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief via 06 – 38130110. Zij beantwoorden uw vragen graag.

Eigen vervoer

Deze wedstrijd kan bezocht worden met vrij vervoer, op voorwaarde dat de kaarten in Sittard dienen te worden gekocht. Dit is het gevolg van de massale toestroom van Fortuna Sittard supporters vorig jaar bij de wedstrijd Telstar – Fortuna Sittard, waarbij er meer supporters in het uitvak hebben plaatsgenomen dan dat er (op papier) plaats was. Een compliment aan onze trouwe supportersschare is dan ook absoluut op zijn plaats!

De verkoop van kaarten zal worden voortgezet bij Wilsport te Sittard gedurende de openingstijden tot en met donderdag 28 september 20:00 uur. De kaarten kosten € 10,00 per stuk.

Klik hier om deze wedstrijd direct in je agenda te zetten!