Info Emmen-uit: 268 Fortunezen on tour

UPDATE 4-10-2018 (07.37 uur): 268 verkochte tickets.

Ontbijt
Gezien het vroege tijdstip zal er door Fortuna SC  gratis ontbijtje worden verzorgd voor onze leden (op vertoon van de ledenpas) om de dag goed mee te beginnen! Uiteraard zijn niet-leden ook van harte welkom aan de ontbijttafel, zij het dat niet-leden 1 consumptiebon verschuldigd zijn.

Tijdslots voor de verschillende categorieen
Diamond: 27-9 19:00
Gold: 28-9 19:00
Silver: 29-9 19:00
Bronze: 30-9 19:00
Einde kaartverkoop: woensdag 3/10/18 om 16:00 uur

Vervoersregeling
Buscombi
Vertrektijd bus: 7:45 uur aan de voorzijde van het Fortuna Sittard stadion (onder voorbehoud van eventuele clustering).
Opgelet: tickets dienen te worden uitgeprint!

Aantal beschikbare (parkeer)kaarten:
Buskaarten: 252/375 (67%)

Prijzen
Buskaart leden: 39,00 euro (25,00 euro voor de busreis, 9,00 euro voor het ticket en 5 euro toeslagen die Fortuna Sittard in rekening brengt)
Buskaart niet-leden: 44,00 euro (30,00 euro voor de busreis, 9,00 euro voor het ticket en 5 euro toeslagen die Fortuna Sittard in rekening brengt)

Te verdienen loyaltypunten
6

Categorie-indeling
De vergaarde punten zijn nog altijd niet zichtbaar in de MijnFortuna app.

Ledenkorting
Eerder hebben we kenbaar gemaakt dat het verkoopsysteem geen onderscheid kan maken in leden en niet-leden. Vanaf heden is dit wel mogelijk en dienen leden en niet-leden een verschillend ticket te kopen. Later in het seizoen zal Fortuna Sittard ervoor zorgen dat er geen keuzemogelijkheid meer is tussen verschillende tickets, maar dat leden en niet-leden alleen het type ticket kunnen kopen dat op hen van toepassing is. Dit betekent echter dat het in theorie nu mogelijk is om als niet-lid een ticket aan te schaffen met ledenkorting. Nadat de verkoop ten einde is worden alle verkochte kaarten nagekeken en indien blijkt dat niet-leden een ticket hebben gekocht met ledenkorting, dan zullen deze supporters hier uiteraard bericht van ontvangen met het verzoek het resterende bedrag alsnog te voldoen. In de tussenliggende periode zal het ticket worden geblokkeerd en kunnen er, zolang het bedrag open staat, geen tickets voor uitwedstrijden meer worden gekocht. Indien supporters herhaaldelijk tickets kopen met korting, zonder hier recht op te hebben, dan zal het recht op het kunnen kopen van tickets voor uitwedstrijden voor langere periode komen te vervallen.

Algemene informatie uitwedstrijden
Klik hier. Om direct naar ‘MijnFortuna’ te gaan voor het kopen van tickets, klik hier.

Geef een reactie