Maak kennis met de rijke historie van Fortuna Sittard

Vrijwel wekelijks verschijnt er een kleurrijke update uit de oude doos van Fortuna Sittard online: Het fortuna museum online!

Een aantal fans en fanatieke verzamelaars zijn de drijvende krachten achter de plannen van het Fortuna museum. Een dik half jaar geleden zijn de handtekeningen gezet onder de oprichtingsakte voor de Stichting Fortuna Museum. De bedoeling is om in het museum spullen van het huidige Fortuna Sittard, maar ook de voorlopers Fortuna ’54 en Sittardia onder te brengen.  Inmiddels is er overeenstemming over een speciale plek  in het stadion van Fortuna Sittard om het historische erfgoed uit de hoogtijdagen van de Sittardse club uit te stallen.

Maar supporters hoeven niet te wachten op het fysieke museum. Vrijwel wekelijks verschijnt er een kleurrijke update uit de oude doos van Fortuna Sittard online. Er bestaan duizenden foto’s die de moeite waard zijn en aandacht verdienen, van  Van der Hart, Van Bommel, Dullens, elftallen van Fortuna SC of Fortuna ’54!

Het online Fortune musuem is voor iedereen met facebook geheel gratis, klik hier om een kijkje te nemen en meldt je ook ff aan als fan en ja… nodig ook meteen je vrienden uit!

Geef een reactie