Jeugd Fortuna naar Sporting Sittard

Wil Krekels (Stadspartij Sittard-Geleen) bemiddelt en komt met oplossing

De jeugd van Fortuna Sittard heeft een nieuw onderkomen. De 180 jeugdspelers van onze club beginnen komende week al met trainen op de velden van Sporting Sittard. Komende dinsdag (28 januari 2014, 19.30 uur) staat er symbolisch een oefenduel gepland tussen de A1/B1 van Fortuna Sittard en de 4 de klasser uit Broeksittard. Aan de Bachstraat is iedereen van harte welkom.

Of dit een tijdelijke dan wel structurele oplossing is moet komende maanden, jaren blijken. Wil Krekels van de Stadspartij Sittard-Geleen toont zich in ieder geval uitermate content. Door zijn inbreng en bemiddeling is het ‘jeugdonderkomen probleem’ namelijk opgelost.

De Gemeente Sittard-Geleen zegde vorige week eenzijdig de huur op (per 1 juli 2014) van de huidige jeugdaccommodatie aan de Sportcentrumlaan. Fortuna Sittard achterlatende met een groot probleem. Op 19 maart 2014 volgen Gemeentelijke verkiezingen. Het mag geen nieuws heten, maar de Stadspartij Sittard-Geleen is afgelopen 4 jaar wederom de meest pro-actieve partij inzake het Fortuna dossier gebleken, waarvan acte.

Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucassen / Bron: Wil Krekels, Stadspartij Sittard-Geleen