Jong Fortuna (2014-2015) krijgt vorm

Schreeuwt u zaterdag onze Ajeugd naar de halve finales play-offs?

Jesley Marijnen speelt vanaf komend seizoen voor Jong Fortuna Sittard. Het jeugdig talent uit Maastricht komt over van 4 de klasser Geusselt Sport welke afgelopen seizoen kampioen werd in 4A. De technische staf van Fortuna Sittard is druk doende om het team van Jong Fortuna vorm te geven voor wat betreft het nieuwe seizoen. Meerdere spelers van de Ajeugd welke momenteel nog actief zijn in de play-offs, zullen doorstromen. Denk hierbij ondermeer aan Alain Cornelissen, Demen Roumen en Kevin Dohmen.

Onze Ajeugd eindigde in haar reguliere competitie (Ajunioren 2 de divisie B) als 3 de in de rangschikking. Men greep net naast het kampioenschap en U19 dient zich dan ook via de play-offs te plaatsen voor de 1 ste divisie. In de ‘kwartfinale’ spelen onze jongens in een tweeluik tegen Quick Boys, de nummer 3 in de ranglijst van de 2 de divisie A.

De eerste wedstrijd is komende zaterdag 10 mei 2014 in Sittard-Geleen. De wedstrijd wordt gespeeld op het CIOS terrein en begint om 14.30 uur. Gratis entree.

Nawoord: Jong Fortuna Sittard start maandag 30 juni 2014 haar voorbereiding op het nieuwe seizoen. We heten nieuweling Jesley Marijnen in ieder geval welkom.

Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucassen