Laatste kans : Kaartverkoop RKC Waalwijk away

De buscomissie van FORTUNASC organiseert een VERPLICHTE BUS-/AUTOCOMBI naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen RKC WAALWIJK op ZATERDAG 08-11-2014. De inschrijving vindt plaats rondom de thuiswedstrijd tegen Fc EMMEN op vrijdag 31-10-2014. Inschrijven in het supportershome vanaf 1 uur voor de wedstrijd tot 1 uur na de wedstrijd.

De kosten voor de LEDEN zijn € 26.00 NIET LEDEN betalen € 31.00. Losse kaarten zijn NIET verkrijgbaar aan de kassa’s van het uitvak.

De bus vertrekt ZATERDAG 08-11-2014 om 14.15 uur vanaf de voorzijde van het Offermans Joosten Stadion.

CONTANT BETALEN TIJDENS DE INSCHRIJVING IN VERBAND MET KORTE REISTIJD.

Kaartverkoop Autocombi RKC Waalwijk – Fortuna Sittard

Op zaterdag 8 november 2014 vindt om 16.30 u de wedstrijd RKC Waalwijk – Fortuna Sittard plaats. Voor supporters van Fortuna Sittard geldt dat ze omwisselbiljetten dienen te kopen in de voorverkoop omdat op de wedstrijddag de kassa’s bij het uitvak gesloten zullen blijven.

Omwisselbiljetten kosten 15 euro per persoon en er dient contact betaald te worden! Uiteraard is het op deze dinsdag NA de wedstrijd ook reeds mogelijk u in te schrijven voor de busreis naar deze wedstrijd.
Het laatste verkoopmoment zal plaatsvinden op vrijdagavond 31 oktober rondom de wedstrijd Fortuna Sittard – FC Emmen in het supportershome van het Offermans Joosten Stadion. Op deze datum zal zowel voor als na de wedstrijd verkoop plaatsvinden. Na dit verkoopmoment zijn er geen kaarten meer te koop voor de verplichte autocombi naar RKC Waalwijk – Fortuna Sittard.

Informatie over het omwisselen volgt zo spoedig mogelijk.

Met vriendelijke groet
FortunaSC
Tel 06-38130110