Lidmaatschap Fortuna SC; Samen strijden voor onze Helden!

Fortuna Sittard heeft een actieve supportersvereniging die er voor de die-hard supporters en de jongste fans wil zijn.  Familiariteit, vermaak en een echte voetbalsfeer zijn elementen die wij aan iedereen willen aanbieden. Onze ledenpakketten zijn er dan ook op gericht om voor ieder wat wils te hebben. Inmiddels zijn meer dan 1400 fans lid van Fortuna SC.  Lees hier alle informatie die je als Lid of als aspirant lid nog hebt.

Supporterpakket / Youthpakket
– Gratis abonnement op ons prachtige Fortuna SC magazine (2 à 3 edities per jaar)
– Recht op het kopen van tickets voor alle uitwedstrijden
– 5 euro korting op busreizen voor elke uitwedstrijd
– Officieel stemrecht bij beslissingen die worden genomen op basis van het gouden aandeel (vanaf 18 jaar en na één jaar lidmaatschap)
– geen kosten (normaal 10 euro) voor de verplichte KNVB clubcard.
– Speel mee voor de prijzen met de Fortuna SC voetbalpoule (www.poules.com/fortunasc)

De Fortuniors
– Alle elementen van het youth pakket
– mee doen aan de Fortunior events, zoals de line-up bij uit of thuiswedstrijden.

Prijzen 2019-2020 van de drie supporters pakketten
– tot en met 12 jaar oud;  Het Fortuniors pakket € 12,00
– 13 tot en met 17 jaar oud;  Het Youth pakket € 17,50
– 18 jaar en ouder;  Het Supporters pakket € 25,00

Hoe word ik lid of verander ik mijn lidmaatschap status?
Indien je in 2018-2019 al lid was van onze vereniging en je vorig jaar een automatische incasso hebt getekend (het overgrote deel heeft dat gedaan), hoef je je in niet opnieuw op te geven. Je blijft automatisch lid.

Leden waar de incasso niet heeft plaats kunnen vinden (omdat je ons niet geautoriseerd hebt of omdat de bank geen betalingen kan doen) zijn dus niet automatisch opnieuw lid en dienen zich te melden bij onze ledenadministratie  (ledenadmin@fortunasc.nl) of kunnen zich opgeven via de online procedure en/of bij onze stand op de open dag van Fortuna Sittard.

Inschrijfformulier
Lid worden is heel eenvoudig. Klik hier om het online formulier in te vullen, waarmee je binnen enkele minuten lid bent! Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

Ledenpasje, Open dag en persoonlijke gegevens (bij verhuizing!!)
De Fortuna SC ledenpasjes kunnen op de Open dag bij onze stand worden opgehaald. Neem svp legitimatie mee, zeker als je voor een ander het pasje komt ophalen.  Indien je van deze service geen gebruik kunt maken zullen wij direct na de open dag je ledenpas op  het bij ons bekende huisadres sturen. LET DUS OP: Indien je bent verhuisd en ons niet van de juiste gegevens hebt voorzien gaat je ledenpasje, magazine en andere informatie naar het verkeerde huisadres. Geef in dat geval direct de juiste gegevens door aan ledenadmin@fortunasc.nl .

Fortuniors leden.
Fortuniors leden zullen standaard hun ledenpasje toegestuurd krijgen, daar we ook weer een leuke verrassing voor hen aan te bieden hebben.

Klik hier voor alle informatie over het lidmaatschap 2019-2020

 

Geef een reactie