Live radio: Achilles’29-Fortuna Sittard

Vrijdag 14 augustus 2015 was de éérste thuiswedstrijd van dit seizoen en wel tegen Achilles”29. In het radioverslag sprak ondergetekende in de eerste helft van tiki-taka voetbal en durfde Fortuna Sittard zelfs te vergelijken met FC Barcelona…. Twee doelpunten van Gökan Lekesiz zorgden voor de 2-0 ruststand in Sittard-Geleen. Maar in de tweede helft gebeurde dat wat naderhand prakisch elke wedstrijd  onder de ” bezielende leiding ” van onze vorige trainer plaatsvond. Na de eerste de beste tegengoal ging onze club voetballen als een kip zonder kop en verloor deze wedstrijd met uiteindelijk 2-4. En ook de revanche op woensdag 23 september 2015, voor de beker, werd thuis ook verloren van de club uit Groesbeek: 1-3.

Vanavond, op een doordeweekse maandag….., staan de mannen van trainer Ben van Dael voor de volgende uitdaging en poging om revanche te nemen tegen Achilles’29. Zeker ook een wedstrijd die zonder meer gewonnen moet worden om nog mee te blijven doen voor de strijd om de derde periode. en ook belangrijk om te stijgen in de algemene rangschikking. Bij winst stijgen we minimaal één plaats en maximaal zelfs 4 plaatsen.

Uiteraard zijn wij trots om ook vanavond present te zijn in Groesbeek om voor iedereen die dit horen wil een live-verslag te verzorgen van deze toch wel belangrijke wedstrijd. Onze uitzending begint rond half acht zoals gewend met muziek, gebrabbel en geklets en de opstellingen van beide teams.En ff voor achten doen we weer een poging om het clublied in zijn geheel te draaien. (zal wel weer niet lukken). Vanaf de aftrap zijn onze verslaggevers ,Ger IJpeij en Erik Hillen er als de kippen bij om voor u het live-verslag te verzorgen.

Klik op het onderstaande icoontje wat voor jou noodzakelijk is om de wedstrijd etc te volgen. Veel voetbal- en luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android