Live radio: Almere City tegen Fortuna Sittard

Voordat we weer carnaval mogen vieren, hebben we nog zes wedstrijden te gaan. Twee thuiswedstrijden tegen ploegen die eigenlijk niet thuishoren in de JL: jong Ajakkes en jong FC Utreg. En vanavond één van de vier uitwedstrijden: tegen Almere City. De andere moeilijke uitwedstrijden zijn  tegen FC Dordrecht, Cambuur en Emmen…Vooraf hoop ik op een punt of tien, maar wie weet?

Want vanavond komt onze aanwinst op het middenveld voor het eerst in actie: Emrah Bassan. En als we onze nieuwe trainer mogen geloven komt er voor woensdag a.s. nog een speler bij. Het is geen miljoen wat we te besteden hebben. Voor dit bedrag kunnen ze hier net over de grens weer nieuw brandhout kopen…..alhoewel, die mannen zijn in Aachen-Nord niet vooruit te branden en vuren kunnen ze ook niet!

Dus vanavond naar Amsterdam 2.0. De stad die gebouwd is omdat er in Amsterdam geen plaats meer voor hen was (kon zo een regel zijn uit een kerstverhaal….hihi). Ook de club van sympathieke René ter Borgh. De man die onze club ook geholpen heeft om uit het moeras te komen. Maar deze sentimenten tellen vanavond niet. Er moet gewoon een goed resultaat neergezet worden, liefst een driepunter.

Zoals gewend beginnen we rond half acht met muziek, praatjes, prognoses en de opstellingen van beide teams. Voor de wedstrijd nog het clublied en vanaf de aftrap geven Ger IJpeij en Mervyn van Leeuwen weer hun vakkundig kommentaar.

Om allles te volgen, klik je op een van de onderstaande icoontjes. Veel luister-plezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android