Live radio: De Graafschap tegen Fortuna Sittard.

Allereerst moet me iets van het hart vanwege de “persboycot” met de Limburger. Ik zal het kort houden en niet op alle details ingaan. In het verleden konden we alle spelers interviewen en deden dit meestal als de spelers gedoucht waren. Vanwege het nieuwe persbeleid moeten we nu 5 minuten voor het einde van de wedstrijd opgeven welke spelers wij willen interviewen. Toen ik enkele wedstrijden geleden een speler van ons, die rood had gekregen, wilde interviewen kreeg ik te horen: Dit doen wij niet. (Heb ooit Niels Vets eens geïntervieuwd na een rode kaart, maar toen bewust niet in You Tube gezet, vanwege de woordkeuze van Niels). Afgelopen zondag wilde ik uiteraard ook graag even spreken met Perr Schuurs en kreeg toen het veelzeggende?  antwoord: Dat doen we niet. Op mijn aandringen en vraag: waarom niet? was wederom het antwoord: dat doen we niet. Ik denk dat Fortuna zich in haar eigen voet schiet door te zeggen dat de pers WEL met Perr mag spreken en snap de “boycot” dus ook niet.

Vanavond de uitwedstrijd op de Vijverberg tegen het sympathieke De Graafschap, dat momenteel in een lastige periode zit en op de 16de plaats staat met 3 punten minder dan ons eigen Fortuna Sittard. De wedstrijd is zo goed als “uitverkocht” omdat men veel vrijkaarten aan de jeugd hiervoor heeft gegeven. Zaak is dus om zeer zeker niet te verliezen en liefst met 3 punten terug naar Limburg te komen.

Ons team staat en zit er weer klaar voor om vanaf ongeveer half acht te starten met muziek, praatjes , prognose en de opstellingen van beide teams. Het clublied even voor aanvang en vanaf 20.00 uur doen Ger IJpeij en Mervyn van Leeuwen verslag van de wedstrijd.

Om de wedstrijd te kunnen volgen, kies je een van de onderstaande icoontjes. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android