Live radio: FC Dordrecht tegen Fortuna Sittard

De Auwe Zàk heeft zich goed geamuseerd tijdens de Carnaval. Helaas geen prijs alhoewel indereen langs de optocht steeds in de lach schoot van mijn creatie. Zoals gewoonlijk waren de prijzen weer alleen voor vriendjes en bekenden van het Optochcommité…

Vanavond staat de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht op het programma. Op 11-9-2015 thuis verloren met 0-5 na een 0-4 rust-stand. Na de wedstrijd zei Ben Dols in de persruimte: “Van Vossen was laaiend in de pauze. Vloekte en tierde, omdat hij zijn sigaretten niet kon vinden.” ……..Maar vandaag staat een andere trainer voor de spelers, die ook best kan vloeken en tieren. Maar dan richting de groep als ze niet naar behoren hun werk als voetballer doen. Met als resultaat de mooie overwinning thuis tegen Helmond Sport. Helaas kon de lijn niet worden doorgetrokken bij Volendam en we verloren daar ook een beetje slemielig in de laatste minuut van de reguliere speeltijd. Dus vanavond maar weer de mouwen opstropen en de Schapenkoppen voor hun broek geven.

Natuurlijk stroopt het team van Radio Fortuna SC ook hun mouwen op en zal vanaf ongeveer half acht de live uitzending beginnen met muziek, prietpraat  en de opstellingen van beide teams. En ook het clublied komt nog ff voorbij. Als de wedstrijd om acht uur begint, zorgen Ger IJpeij en Erik Hillen voor het live verslag, met waar mogelijk de tussenstanden van de andere acht wedstrijden die er vanavond gespeeld worden in de Jupiler League.

Je hoeft dus geen seconde te missen van de wedstrijd. Als je op een van de onderstaande icoontjes klikt, kun je ALLES volgen via onze livestream.

Namens  Radio Fortuna SC, Ger “Auwe Zàk” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android