Live radio: Fortuna Sittard- Helmond Sport

Helaas werd afgelopen maandag als enigste de wedstrijd tussen Achilles ’29 en Fortuna Sittard afgelast. Deze wedstrijd wordt komende maandag ingehaald. En dus vanavond een nieuwe ronde en een nieuwe kans voor trainer Ben van Dael en zijn mannen om te laten zien dat er met het nieuwe Fortuna Sittard niet te spotten valt. Want het wordt tijd dat de tegenstanders weer met knikkende knieën in de bus zitten en weten dat er niets te halen valt in Sittard.

Vanavond staat de wedstrijd tegen Helmond Sport op het programma. De uitwedstrijd werd eerder dit seizoen met 0-2 gewonnen. Doelpunten van Hutten net voor rust (44e minuut) en van Lekesiz in de tweede helft (63e minuut). We hopen dus weer op een driepunter.Zeker met oog op de derde periode.

Ook Radio Fortuna SC is klaar om de strijd aan te gaan en om de wedstrijd live uit te zenden. Zoals jullie ondertussen weten, beginnen we rond half acht met muziek, geleuter etc en de opstellingen van beide teams. Even voor achten uiteraard het clublied. En vanaf de aftrap zitten Ger Ijpeij en Erik Hillen netjes rechtop om met het verslag te beginnen.

Mocht er één minuut stilte worden gehouden voor het overlijden van John “Winnetou” Taihuttu, dan doen wij hier uiteraard aan mee en zullen die minuut ook radio-stil zijn. Vanaf deze plaats wensen wij familie en nabestaandenh veel sterkte toe, in de voor hen zo moeilijke tijd.

Om te luisteren klik je op het hier onderstaande icoontje wat je nodig hebt om de uitzending te volgen. Veel luister- en voetbalplezier.