Live radio: Fortuna Sittard tegen Almere City

Live radio: Fortuna Sittard tegen Almere City

Vanavond alweer de derde wedstrijd van dit prille seizoen. En de éérste van drie wedstrijden binnen acht dagen, om daarna 2,5 weken niet meer te hoeven spelen. Wie verzint zoiets?

Ook vorige week was Fortuna de betere en verdiende, gezien de vele kansen, om te winnen. Maar we weten onderhand wat er in de 90ste en 93ste minuut gebeurde. Zelf hebben we ook een paar keer gevloekt, maar uiteindelijk hebben we de uitzending afgesloten met “You never walk alone”. Want wat er ook gebeurt, we zullen het toch samen moeten doen.

Opvallend in Velzen: het uitverkochte uitvak. En ook de luisteraars aantallen schieten met de week omhoog. Fortuna leeft weer. Nu nog meer toeschouwers bij de thuiswedstrijden en we kunnen de toekomst helemaal met vertrouwen tegemoet zien.

Ik ga niet mee met de steeds weer genoemde “angstgegners”. Dit Fortuna verschilt zoveel met de elftallen die de afgelopen jaren in het veld hebben gestaan. En ook het totale spel verschilt als dag en nacht met de vorige jaargangen.

Vanavond is Almere City te gast en de oud-ploeg van Rene Terborgh is dit seizoen zeer slecht begonnen. Een gelijkspel en een vette nederlaag thuis. Komt vanavond natuurlijk ook nog een nederlaag bij tegen ons eigen Fortuna Sittard……

We beginnen rond half acht, zoals gewoonlijk met muziek, praatjes, de voorspellingen en de opstellingen van beide teams. Weer even voor achten een poging om…..jawel, het clublied volledig te spelen. En vanaf de aftrap geven Ger IJpeij en Erik Hillen vakkundig verslag van de wedstrijd.

Om de wedstrijd te volgen, klik je op het onderstaande icoontje wat van jou van toepassing is. Veel luister plezier.Namens Radio Fortuna Sittard, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android