Live radio: Fortuna Sittard tegen FC Den Bosch

Vanavond de laatste (thuis)wedstrijd van dit jaar, De laatste wedstrijd voor de winterstop en wel tegen FC Den Bosch.En ook voorlopig de laatste wedstrijd waarin we de drie punten in eigen huis kunnen, nee moeten houden. Want na de winterstop wacht als eerste de uitwedstrijd tegen rode lantaarndrager Achilles ’29. Zelfs voor een radioverslaggever met enorm veel geel-groen bloed in de aderen, is het vaker toch moeilijk om de goede moed erin te houden. Maar we doen ons best en beginnen elke wedstrijd vol optimisme en positivisme.

Ook vanavond beginnen we rond half acht met muziek, praatjes, prognoses en de opstellingen van beide teams. Voor achten even het clublied en vanaf de aftrap geven Ger en Erik weer profesioneel commentaar op en over de wedstrijd.

Om de wedstrijd te kunnen volgen klik je op een van de onderstaande icoontjes. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Ik wil tevens van de gelegenheid gebruik maken om ook namens mijn teamgenoten (Ger Putters, Erik Hillen, Mervyn van Leeuwen en Robert Hüsken) iedereen een hele fijne Kerst en een gezond 2017 te wensen. (Zelf ga ik een paar weekjes bijkleuren in het land van het Samba-voetbal) Ook nog een woord van dank aan de sponsoren van ons platform. Mede door hen is het mogelijk dat we het afgelopen jaar voor jullie radio hebben kunnen maken. Dus heb je nog een passend kado nodig, ga dan even langs bij een van de volgende sponsoren:

E.S. Elektro,   I.R.I.S,   Café Salden,   Wilsport,   Ballorig,   Hanneman de Toerist,    Peter Schols Schoenmode,   Maatjes Streetwaer,   M&O Guus Queisen,     eFactuurdirect,    Rijwielcentrum Susteren,   Jamin,     Jelti Darts    en Spotstreaming

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android