Live radio: Fortuna Sittard tegen FC Emmen

Wederom een uitwedstrijd gespeeld en wederom tegen een jong-team. En ook nu weer verloren. Fortuna uit en Fortuna thuis, een wereld van verschil.  Thuis steeds weer de volle buit en uit tot nog toe slechts één schamel puntje verzameld….

Daarom ook uitgeschakeld voor de éérste periodetitel. Die gaat vanavond waarschijnlijk naar Volendam of NAC Breda. Bij een overwinning van Volendam zou FC VVV periodekampioen kunnen worden, die daarvoor wel vanavond moeten winnen bij Achilles’29. Ik reken gemakshalve de jong-teams niet mee, omdat die alleen maar voor competitie-vervalsing mogen meespelen en niet voor promotie.

Vanavond de tegenstander waar we vorig seizoen de competitie mee afsloten met een, jawel, uit-overwinning ! We spelen dus tegen FC Emmen, evenals Fortuna in de éérste 8 duels 13 punten gehaald. Door de 3 punten die we in mindering hebben gekregen staan we op een lage 14e plaats en FC Emmen op plek 7….

Dus vanavond gewoon voor de overwinning gaan en wat plaatsen goed maken in de algemene rangschikking, alvorens  over 2 weken de tweede periode begint. (Volgende week is op 7 oktober  en 10 oktober een wedstrijdje van het Nederlands elftal.) En dus is het vandaag geen tussendoortje!

We beginnen gewoonte getrouw rond de klok van half 8 met muziek, gebrabbel, prognoses en de opstellingen van beide teams en ff voor achten spelen we het clublied. Daarna is het vanaf 8 uur de taak van Ger IJpeij en Erik Hillen om voor jullie het live-verslag van de wedstrijd te verzorgen.

Om te luisteren en niets te hoeven missen, klik je op het voor jou bestemde icoontje hieronder. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android