Live radio Fortuna Sittard tegen FC Oss

Vanavond de laatste wedstrijd van ons eigen Fortuna Sittard? IK DACHT HET NIET !!!

Ik ben en blijf optimist en zeg zoals ik al vaker in het verleden heb gezegd: Alles Kump Good! Alle mensen binnen, rondom en buiten Fortuna werken er keihard aan om de benodigde 9 ton binnen te halen voor de éérste maart. En ik ben er van overtuigd dat dit gaat lukken.

Wil wel even Maurice een hart onder de riem steken voor het goede initiatief met Red Fortuna. Ben absoluiut niet te spreken over de roddelkrant die via het verleden van Maurice, probeert alleen maar negatief over het hele reddingsplan te berichten. Vind ook dat het verleden van Maurice hier helemaal buiten staat. Maurice, bedankt!

Vanavond dus de wedstrijd tegen FC Oss, in de algemene rangschikking een plaats boven ons en met even veel punten als ons Fortuna, alleen één wedstrijd minder gespeeld en een beter doelsaldo. Dus vandaag MOET er gewoon gewonnen worden. Dat de spelers op deze manier maar eens een signaal van dankbaarheid geven aan alle mensen die proberen hun clubje te redden. Vandaag ook speelronde 28 en dat betekent de éérste wedstrijd van de vierde periode…..niets is onmogelijk!

Radio Fortuna SC gaat vanavond ook voor de drie punten en begint rond half acht met muziek, gepraat over de actuele stand van de reddingsacties etc. en de opstellingen van beide teams. Voor aanvang uiteraard ons clublied en vanaf de aftrap doen Ger IJpeij en Erik Hillen op hun ludieke manier verslag van de wedstrijd.

Klik op een van de onderstaande icoontje om niets te hoeven missen van alles van en rondom de wedstrijd.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij.

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android