Live radio: Fortuna Sittard tegen FC VVV

Vanavond niet zomaar een wedstrijd. Nee, we spelen de derby tegen de mannen uit Venlo dus een echte derby. FC VVV legde beslag op het eerste deelnamebewijs voor de nacompetitie. Iets waar wij ook enige tijd uitzicht op hadden. Maar na het verlies tegen Jong PSV waren onze kansen verkeken.

Hoe moeten we onze kansen vanavond inschatten? Zal het makkelijk worden omdat VVV even gas terug neemt? Of is FC VVV er op gebrand de goede positie op de ranglijst te verbeteren? Daar valt geen zinnig woord over te zeggen. Want het is een derby en bij een derby gelden nu eenmaal andere wetten. Een derby MOET gewonnen worden of althans niet verloren worden. Hopelijk wordt het een leuke pot voetbal met veel doelpunten. En dat de beste mogen winnen, wij dus….hihi.

In ieder geval staan de beste verslaggevers voor u klaar om rond half 8 te beginnen met de uitzending. Eerst wat muziek, praatjes, prognoses en de opstellingen van beide teams. Voor de wedstrijd om 8 uur begint nog ff het clublied. En dan zijn Ger IJpeij en Erik Hillen aan de beurt om tot een uur of tien verslag te doen van deze derby.

Om te luisteren, klik je op het onderstaande icoontje wat voor jou van toepassing is. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android