Live radio: Fortuna Sittard tegen Jong Ajax

Live radio: Fortuna Sittard tegen Jong Ajax

Vanavond staat na twee weken weer een wedstrijd van ons éérste team op het programma, tegen de jonge godenzonen van Ajax. Natuurlijk zijn we nog vol van de laatse 5 wedstrijden en zeker van het gelijkspel tegen koploper Sparta op vrijdag 18 maart j.l. Fortuna Sittard was de éérste club die dit seizoen punten  wist af te snoepen van een wedstrijd op het Kasteel van de aanstaande kampioen.

Alhoewel de achterstand in de vierde periode resp. 1 en 4 punten bedragen op FC Eindhoven en Almere City, moeten we blijven knokken voor een overwinning om zodoende kans te blijven maken op deze periodetitel. Ook in de algemene stand is nog van alles mogelijk. Op dit moment is MVV onze grootste cuncurrent. En de achterstand op MVV (dat deze wedstrijdronde vrijaf heeft) is erg groot: 5 punten. Mochten we vandaag winnen dan komen we op 2 punten. En de volgende tegenstander op maandag 11 april is…….MVV! Dus zou het niet lukken om de vierde periode te veroveren, is er nog alle kans om via de algemene rangschikking de nacompetitie te bereiken. Voor een kat met negen levens is dat zelfs mogelijk…..hihi.

Ook kan het mogelijk zijn dat jullie vanavond willen luisteren naar het wedstrijdverslag en daarom begint Radio Fortuna SC rond half acht met de uitzending. Eerst muziek en praatjes. Ook de prognoses en opstellingen van beide teams mogen niet ontbreken. Voor de wedstrijd even ons clublied en vanaf acht uur gaan Ger IJpeij en Mervyn van Leeuwen helemaal los om jullie van live-verslag van de wedstrijd te voorzien.

Om de hele wedstrijd en nog meer te volgen, klik je op een van de onderstaande icoontjes. Veel luisterplezier en drie punten voor de geel-groenen, natuurlijk. Mis geen seconde…..!!!

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android