Live radio: Fortuna Sittard tegen jong Ajax

Na een slechte eerste helft met vooral heel snel een tegengoal, kwam een een totaal andere tweede helft waarin Fortuna Sittard zowaar domineerde. Zo werd een bijna hopeloos lijkende 2-0 achterstand om gebogen in een 2-2 eindstand. Indien de scheidsrechter gewoon eerlijk had gefloten, had de eerste uit-driepunter er beslist ingezeten. Dat geeft uiteraard hoop voor de toekomst.

Wat niet wil zeggen dat we nu ook in andere duels direct weer dominerend kunnen zijn, maar toch. Vanavond tegen de”godenzonen” van Ajax. De ploeg die overtuigend op de tweede plaats staat maar voor deze ploeg van generlei waarde is. Zuiver competitievervalsing maar daar hebben we het al vaker over gehad. En volgend seizoen komt er nog zo’n stoorzender bij. Foei KNVB !  Waarom hebben de dames WEL een eigen competitie, waarin ze drie keer tegen elkaar spelen en dan play-offs, en kan dat niet met de tweede teams?????

We zullen dus vanavond de mouwen moeten opstropen om toch te proberen de punten in Zitterd te houden. Want vrijdag wacht alweer een moeilijke uitwedstrijd:  in Leeuwarden tegen SC Cambuur. Dus: AAN EM, FORTUNA…..

“Aan em” gaat jullie radio team ook weer rond half acht met muziek, praatjes, prognoses (die NOOIT kloppen, hihi) en de opstellingen van beide teams. Voor de aftrap het clublied en vanaf het begin verzorgen Ger IJpeij (hersteld van een pittige buikgriep) en Erik Hillen weer de uitzending en voorzien de wedstrijd van commentaar.

Om te luisteren klik je op een van de onderstaande icoontjes. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android