Live radio.: Fortuna Sittard tegen MVV Maastricht

Vanavond dan DE derby tegen “us MVV-ke”.  Niet op een vervloekte maandagavond maar gewoon op vrijdagavond. Met soepelere verkoopmomenten en zelfs voor aanvang de kassa’s open. Maar de uitslag van deze wedstrijd oftewel derby valt absoluut niet te voorspellen. Dus nog even geen voorspelling van onze kant.

Daarom houd ik het kort en nodig ik de mensen die niet kunnen  komen uit om de wedstrijd te volgen via ons eigen radio-kanaal op internet. Rond half 8 beginnen we de uitzending met muziek, praatjes, de opstellingen van beide teams en dan wagen we ons toch ook maar eens aan een voorspelling. Daarna nog ff ons clublied en vanaf de aftrap om 20 uur zitten Ger IJpeij en Erik Hillen op het puntje van de pers-stoeltjes om jullie thuis mee te laten genieten van een hopelijk fijne, mooie, leuke, spannende, sportieve, doelpuntrijke derby. En dat de punten maar in Zitterd blijven !!!

Om allles te kunnen volgen, klik je op het onderstaande icoontje wat jij nodig hebt om te luisteren. Veel derby-plezier.

Namens Radio Foirtuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android