Live radio : Fortuna Sittard tegen NAC Breda

Na de 4-1 nederlaag in Venlo (Met dank aan scheidsrechter Higler, die eraan heeft bij gedragen dat we de wedstrijd tegen VVV Venlo hebben verloren.), zullen we de draad weer op moeten pakken om toch te proberen om mogelijk een plaats in de nacompetitie te veroveren. Ik hoor nu al iedereen denken: dat is onmogelijk. Maar zeker zolang het op papier mogelijk is, moet je ervoor gaan.

Vanavond en a.s. vrijdag staan er thuiswedstrijden op het programma. Vrijdag tegen de Graafschap en vanavond tegen NAC Breda. De mannen uit Breda zijn vrijdag terug gezakt naar de achtste plaats.Voor aanvang van de competitie dachten ze daar dat ze mee konden doen voor het kampioenschap. Zullen echter momenteel alleen promotie kunnen afdwingen als ze de na-competitie halen.

Vrijdag hebben we via een omweg kunnen uitzenden. Vraag is of we vanavond wel kunnen uitzenden…. waarschijnlijk is per ongeluk het telefoon abonnement, dat we nodig hebben om te kunnen uitzenden, opgezegd. Hopelijk wordt dit in de loop van vandaag hersteld. Dan kunnen we rond acht starten met muziek, praatjes, prognoses en de opstellingen van beide elftallen. Met even voor achten het clublied. En dus met een slag om de arm, geven Ger IJpeij en Erik Hillen commentaar van en over de wedstrijd.

Om te luisteren klik je op één van de onderstaande icoontjes. Veel luisterplezier.

Namens  radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android