Live radio: Fortuna Sittard tegen SC Cambuur

Zwaar teleurgesteld na de wedstrijd tegen de jonkies van Utrecht. Maar ook teleurgesteld in de competitievervalsing omdat JONG FC Utrecht met maar liefst 7 eerste elftalspelers de wedstrijd in haar voordeel besliste.

Dus vanavond weer revanche nemen en de ongeslagen thuis-status handhaven. Zal niet makkelijk worden tegen de degradant van afgelopen seizoen, die afgelopen week de eerste overwinning in dit seizoen boekte. Gewoon de mouwen opstropen,( of shirts met korte mouwen aan, hihi) en de Friezen zonder punten naar huis sturen. Hopelijk is onze nieuwe geldschieter aanwezig, dan lukt dat wel.

De thuisbalans is 9 tegen 0. En de uitbalans slechts 1 tegen 0 (Hadden er minimaal 3 moeten zijn). En, oh ironie, de volgende wedstrijd is wederom op een maandag tegen een JONG-team, de koploper Jong PSV. Dan ook maar eens minimaal een punt pakken.

We beginnen weer rond half acht met muziek, praatjes, voorspellingen en de opstellingen van beide teams. En poging 312 om het HELE clublied voor aanvang van de wedstrijd te spelen. Ger IJpeij en Erik Hillen doen in ieder geval hun stinkende best om de thuisblijvers vanaf de aftrap om 20.00 uur te voorzien van wedstrijdverslag.

Om te luisteren even het onderstaande icoontje gebruiken wat voor jou van toepassing is. Veel luisterplezier.

Namens radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android