Live radio: jong Ajax tegen Fortuna Sittard

Vanavond de wedstrijd tegen “mede-koploper” Jong Ajax. De ploeg, die weliswaar in diverse verschillende samenstellingen, vorig seizoen als tweede geëindigd is. Het vlaggeschip moest gisteren een 3-2 nederlaag incasseren tegen Rosenborg, iets waarvoor wij op voorhand zouden willen tekenen. Met dien verstande, een nederlaag voor jong Ajax.

Na de fantastische opening van het seizoen in ons eigen stadion, gaat het vanavond ook weer om de echte knikkers ! We herinneren ons allemaal ongetwijfeld de thuiswedstrijd van het vorig seizoen. Na de 0-2 ruststand gaf niemand nog een stuiver voor een overwinning voor onze geel-groene trots. Toch stond er na afloop een spetterende 5-2 op het scorebord. En we moeten ook alweer een aantal jaren terug gaan voor de laatste (0-3) overwinning in Amsterdam. Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst, maar we hebben allemaal goede moed en hopen dat we met een driepunter uit Amsterdam terug kunnen keren naar de thuisbasis.

Een garantie die we jullie wel kunnen geven is dat Radio Fortuna SC ook vanavond weer verslag doet voor jullie. En gezien het geringe aantal kaarten die we toebedeeld hebben gekregen (75), zullen er veel mensen aangewezen zijn op ons eigen Radio Fortuna SC. Ondergetekende heeft gisteravond naar Radio Utrecht geluisterd en daar maakten de verslaggevers rapport waar vandaan  en welke fans luisterden. Dus bij deze een oproep om jullie locatie/naam etc even door te geven in de reacties hieronder. Altijd leuk voor jullie medeluisteraars (en ons uiteraard) wie er waar luistert.

Onze uitzending begint om uiterlijk half acht met muziek, praatjes, prognoses en de opstellingen van beide teams. En vanaf het éérste fluitsignaal zitten Ger IJpeij en Mervyn van Leeuwen kaarsrecht om jullie verslag te doen van en over de wedstrijd. Om te luisteren klik je op een van de onderstaande icoontjes. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android