Live Radio: Kampioens- wedstrijd dames Fortuna

Zaterdagmiddag 3 mei om half drie spelen onze dames van Fortuna Sittard de kampioenswedstrijd uit tegen ATC’65 .

Indien de dames minimaal het resultaat van Buitenveldert evenaren, (uit tegen DTS Ede) zijn ze kampioen. Bij een overwinning van onze dames gaat de titel zonder meer naar Sittard, die 1 punt voorsprong hebben op Buitenveldert. Maar ook ATC’65 heeft nog belang bij deze wedstrijd om te kunnen spelen in de play-offs.

De wedstrijd wordt (zoals alle thuiswedstrijden van ATC ’65 /Beloften FC Twente Vrouwen) gespeeld op het Trainingscentrum van FC Twente in Hengelo en niet op het complex van ATC ’65. Daarom kregen we pas vrijdagmorgen om 11 uur de telefonische toezegging dat de mogelijkheden zouden worden geschapen, die het mogelijk maken om hiervan een liveverslag te verzorgen ( plaats voor de apperatuur neer te zetten, stroom ).

Tevens een oplossing om beelden te maken, zei het dat we te maken krijgen met twee palen die in het gezichtsveld staan. Daarom heeft het team van Radio Fortuna SC besloten om voor jullie thuis een live-uitzending te maken , zoals jullie gewend zijn bij de wedstrijden van de heren. Commentatoren in Enschede zijn Ger IJpeij en Richard Fischer.

Ook maakt Ger Putters opnamen die jullie dan naderhand in samenvatting worden aangeboden, zoals hij dat altijd uitstekend verzorgd. Namens het team van Radio Fortuna SC,

Ger IJpeij