Live radio: MVV Maastricht-Fortuna Sittard

Vanavond DE DERBY uit tegen MVV Maastricht.De ploeg die afgelopen vrijdag een gevoelige 0-3 nederlaag leed, tegen het dit jaar goed presterende VVV Venlo. Dezelfde ploeg die wij a.s. vrijdag in Sittard mogen ontvangen. Betekent dat er dus drie derby’s binnen acht dagen plaatsvinden…….Wie bedenkt zoiets? Zeker de wedstrijden tegen MVV, die wij steevast op een maandagavond dienen te spelen!!

Toch nog vergezeld met 7 bussen met onze eigen supporters. En omdat op moment van het schrijven van dit artikel nog niet bekend was of er al een akkoord bereikt werd met een nieuwe trainer zit Jeffrey Kooistra nogmaals op de bank als hoofdverantwoordelijke. Na het afhaken van Ernie Brands en Edwin Hermans, schijnt het dat de clubleiding nu in onderhandeling is met Henk Duut en Stanley Menzo.

Henk Duut kennen we natuurlijk nog als speler en assistent-trainer van ons eigen Fortuna Sittard. Stanley Menzo is als trainer in 2002 begonnen bij de amateurs van AGOVV. Om enkele jaren later twee keer de tiende plaats te bereiken met de semi-profs van AGOVV. Tussen 2006 en 2008 éérst 5de en daarna kampioen te worden in de Jupiler League met FC Volendam. En de twee daarop volgende jaren in dezelfde competitie 3de en 2de werd met SC Cambuur.

Maar met of zonder nieuwe trainer geldt vanavond maar één ding: PAK DIE SJENGEN!!!

Uiteraard is Radio Fortuna SC in de Geusselt aanwezig om voor de thuisblijvers live verslag te doen van DE DERBY. We beginnen rond half acht met muziek en wat babbels en praatjes en uiteraard de opstellingen van beide teams. Om vervolgens voor het begin van de wedstrijd het clublied ten gehore te brengen. Vanaf 20.00 uur doen Ger IJpeij en Robert Hüsken hun stinkende best om jullie niets te laten missen van de wedstrijd met hun liveverslag.

Om te luisteren klik je hieronder op het onderstaande icoontje, wat voor jou van toepassing is.

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

AndroidNamens Radio FortunaSC: Ger “roepie-roepie” IJpeij