Live radio: NAC Breda tegen Fortuna Sittard

Na de mooie overwinning op FC Dordrecht viel de instelling, entourage en uiteindelijk het resultaat tegen SC Telstar enrom tegen. Normaal zou je zeggen: gauw vergeten die wedstrijd, uithuilen en opnieuw beginnen. Maar het was zowat de laatste kans om nog iets van het seizoen te maken en aansluiting te krijgen met de middenmoot.Rest nog een heel minimaal kansje: de laatste periode winnen….. Die begint volgende week en vandaag hebben we dus weer een loodzware tegenstander, NAC Breda.

Neem daarbij de enorm slechte berichten over de financiële toestand van onze club, dan geeft dat de burger geen goede moed. Desondanks staat het team van Radio Fortuna SC klaar om het verslag van de uitwedstrijd van hedenavond te verzorgen.Laten we er maar gewoon een leuk avondje NAC van proberen te maken.

Rond half acht starten we de uitzending en beginnen we met muziek, de voorbeschouwing en de opstellingen van beide teams en het clublied. Vanaf de aftrap om acht uur doen Ger IJpeij en Erik Hillen verslag van deze wedstrijd.

Mis geen seconde door op een van de onderstaande icoontjes te klikken. Veel plezier.

Namens het team van Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij.

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android