Live radio: SC Cambuur- Fortuna Sittard.

Misschien vragen jullie je wel eens af: hoe gaat jullie radio team nu naar de uitwedstrijden? Vanmiddag om 15.00 uur vertrekken we vanuit Nieuwstadt. De huisfotograaf van Foruna Sittard, Niels van Rhenen, is vandaag weer de chauffeur. Dan is daar Ger Putters, de video-analyst van onze club. Ondergetekende, de razende reporter Ger IJpeij, is de derde man. Junior-reporter Mervyn van Leeuwen volgt een studie media in Tilburg. En om ook op tijd EN aanwezig te kunnen zijn gaat hij met zijn OV-kaart naar Leeuwarden. Terug mag hij dan weer met ons meerijden. Dan hopen we rond drieën weer thuis te zijn. TWAALF uurtjes onderweg voor een voetbalwedstrijdje…. Maar deze tijd zijn ook de die-hards onderweg, waarvoor mijn respect!

Na de schitterende overwinning van afgelopen maandag tegen de youngsters van Ajax, bruist de adrealine nu nog door mijn aderen. Vanavond hopelijk een goed vervolg in Leeuwarden tegen SC Cambuur. Vooraf tekenen we voor één punt omdat we het traditiegetrouw altijd moeilijk hebben in de Friese hoofdstad. Maar resultaten uit het verleden zijn uiteraard geen “garantie” voor de toekomst.

Één garantie krijgen jullie wel van mij. Rond half acht beginnen we de live-uitzending met muziek, praatjes, prognoses en de opstellingen van beide teams. Gevolgd door het clublied, eventueel in de rust in zijn geheel gedraaid. Vanaf de aftrap zitten Ger IJpeij en Mervyn van Leeuwen met de koptelefoon op het hoofd en de microfoon in de hand om jullie thuis van het wedstrijdcommentaar te voorzien.

Om de wedstrijd in zijn geheel te kunnen volgen klik je op een van de onderstaande icoontjes. Moet me even van het hart dat ik de laatste tijd vaker berichtjes krijg dat het e.e.a. icoontje niet werkt. Ik geef dit dan meteen door aan Yard, onze technische man die deze dingen regelt. Krijg dan steevast antwoord dat alle icoontjes WEL voorzien zijn van de juiste gegevens…Heb zelf vorige week toen ik noodgedwongen (ziek) thuis moest luisteren, geconstateert dat VLC het niet doet…. Mocht iemand Yard persoonlijk kennen, spreek hem er dan zelf even over aan. Of stuur eens een berichtje naar het bestuur van dit platform, misschien dat die dan iets kunnen regelen.

Namens radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android