Live radio: Telstar tegen Fortuna Sittard

Vanavond de tweede wedstrijd van dit prille seizoen. In het stadionnetje waar onze club al eens kampioen werd… Iets wat we in de toekomst ook nog eens hopen te worden. En aangezien we door middel van onze nieuwe geldschieter nu al enkele talentvolle aanwinsten krijgen, zou dat geen utopie zijn. De aanwinsten:

1. Linksback Stefan Askovski (24) Macedonisch international.

2..Spits Djibril Dianessy (20) Fransman met Milanese roots.

3. Centrale verdediger Emir Dautovic (21) Sloveens jeugd-international, op proef.

We hebben in het verleden ook al eens een Sloveense centrale verdediger gehad, die 57 keer het geel-groen droeg. Huiskamervraag: wie was dat ook alweer? En in de Sittardia/ FSC-tijd nog een spits. Wie het weet mag het zeggen….De overeenkomst tussen deze drie spelers? Ze kwamen alle drie van OFK Belgrado.En nog een Joegoslavische middenvelder gehad. Speelde voor Sittardia en FSC. Naderhand zelfs trainer geweest van Vitesse.

Dan de wedstrijd van vanavond. De witte Leeuwen uit Velzen verloren afgelopen maandag hun eerste (uit)wedstrijd van RKC met 1-0, en zullen dus erop gebrand zijn om vanavond thuis de eerste punten te pakken. Maar ons team speelde verrassend goed, afgelopen vrijdag en gezien de kansen hadden we met zeker 5 doelpunten verschil moeten winnen. Komen die kansen er vanavond ook? En weten onze mannen ze dan wel te verzilveren? Staan er al aanwinsten opgesteld? Krijgen we weer zo’n k.. scheidsrechter? Allemaal vragen waar we vanavond tegen tienen het antwoord op weten. Mijn voorspelling: een 1-3 overwinning.

Vanavond zit, zoals jullie gewend zijn, het team van Radio Fortuna SC klaar om jullie van wedstrijdverslag etc te voorzien. Onze uitzending begint rond de klok van half 8 met muziek, praatjes, de opstellingen van beide teams en nog meer van deze onnozelheden. Even voor achten poging 312 om het HELE clublied te spelen. En vanaf de aftrap zitten Ger IJpeij en Mervyn van Leeuwen rechtop achter hun microfoons en proberen op een leuke manier jullie thuis van de wedstrijd te laten mee genieten.

Om de wedstrijd etc te kunnen volgen, klik je op het onderstaande icoontje, dat op jou van toepassing is. Veel luisterplezier.

Namens Radio Fortuna SC, Ger “roepie-roepie” IJpeij

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

Android