Maandprijs November: Disaster Escape!

*De voetbalpoule maandprijs van november is een bezoek met 6 personen aan Disaster Escape!*

Deze maand kunnen we dankzij Disaster Escape in Meerssen een originele prijs beschikbaar stellen in onze voetbalpoule. Samen met nog 5 vrienden/familieleden kun jij als winnaar gebruik maken van hun gloednieuwe escape room!

Naast de deelname aan de escape room krijgt iedere deelnemer ook een gratis consumptie van Disaster Escape.

*Wat is een escape room?*

De escape room van Disaster Escape is een spel waarbij je met maximaal 6 personen fysiek in een kamer wordt opgesloten. Het doel is om te ontsnappen door het oplossen van puzzels. Je krijgt een uur de tijd. Het spel is zo uitdagend, dat maar een klein deel van alle groepen zonder hulp ontsnapt. Door goed samen te werken vergroot je de kans om te ontsnappen.

*Maak kennis met Disaster Escape*

Disaster Escape is uniek in zijn soort. Je betreedt een hightech kamer met special effects die zorgen voor een levensechte beleving. De escape room is gelegen in Meerssen, vlakbij de A2. Voor en na het spel hoef je je niet te vervelen dankzij de loungeruimte met dartbord, professioneel biljart en natuurlijk verschillende puzzels. Disaster Escape is iedere dag van de week geopend op basis van reservering tussen 10:00 en 23:00 uur.

Niet gewonnen maar wel geïnteresseerd in een bezoek aan Disaster Escape? Lees meer op hun website en reserveer online: www.disaster-escape.nl!