Oproep: met de bus naar FC Eindhoven! (update)

Volgende week vrijdag, 14 april, staat de uitwedstrijd van ‘ons’ Fortuna tegen FC Eindhoven op het programma. En hoewel er voor de huidige competitie in feite niks meer op het spel staat, is het van groot belang dat we het seizoen in de komende weken op een goede manier gaan afsluiten. Denk daarbij aan het opwekken van interesse bij potentiële nieuwe spelers en sponsoren, maar ook aan het terugwinnen van afgehaakte supporters of het mogelijk behouden van spelers zoals onze aanvoerder Ferry de Regt. Goede resultaten op het veld en goed gevulde en sfeervolle uitvakken helpen daar zeker bij en daar kunnen wij ons steentje aan bijdragen!

Voor de uitwedstrijd in Eindhoven hebben we de beschikking over slechts vijfentwintig parkeerkaarten voor auto’s. Om het uitvak toch zo vol mogelijk te krijgen, roepen we iedereen op om zoveel als mogelijk met de bus naar Eindhoven te reizen. De parkeerkaarten blijven dan beschikbaar voor mensen die het bijvoorbeeld vanwege hun werk of studie niet redden om met de bus mee te gaan. Enkele tientallen fans hebben al aangegeven dit initiatief te steunen, waardoor we verwachten dat er zeker twee bussen gevuld met Fortunezen naar Eindhoven zullen rijden.

Aanmelden voor de busreis kan voor en na de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport in het supportershome. De kosten voor bus en entree bedragen €22 voor leden van het Fortuna Supporters Collectief en €27 voor niet-leden. S.v.p. contant betalen bij inschrijving. De bussen vertrekken op vrijdag 14 april om 18.00 uur vanaf de voorzijde van het Fortuna stadion.

Neem voor vragen of nadere informatie contact op met het buscomité van Fortuna SC: 06-38130110

Eigen vervoer

Ook supporters die met eigen vervoer naar Eindhoven willen reizen, kunnen vrijdag hun omwisselbiljet kopen. Deze kosten €12 per stuk. Alle parkeerkaarten zijn uitverkocht. Wil je alsnog met de auto, dien je zelf iemand te vinden die wel een parkeerkaart heeft en nog een plaats over heeft. Mochten er nog supporters zijn die een plek over hebben, kunnen die dit uiteraard kenbaar maken in de comments!

Dus ben je van plan om Fortuna in Eindhoven te steunen: reis dan bij voorkeur met de bus en als dat echt niet lukt, haal dan vrijdag tijdig je omwisselbiljet en parkeerkaart. Tot vrijdag of in Eindhoven! Nao veure!!!

Omwisselen

Het omwisselen zal plaatsvinden bij het AC Restaurant langs de A2 te Nederweert, van 18:45 – 19:00 uur.

Add to calendar

Update 8 april 2017:

Er is door jullie massaal gehoor gegeven aan onze oproep, waarvoor Fortuna SC graag haar dank aan jullie wilt uitspreken! Doordat jullie je massaal voor de busreis hebben ingeschreven, heeft dit geresulteerd in nog enkele parkeerkaarten en nog enkele vrije plaatsen in bus een en twee. In totaal zijn er reeds 156 kaarten verkocht!

Mocht je deze wedstrijd willen bijwonen, maar heb je nog geen kaart? Meld je dan nog aan voor de busreis door te bellen met de buscommissie via 06-38130110. De overgebleven parkeerkaarten worden, zoals bekend, tot en met donderdagavond 13 april 2017 verkocht bij Wilsport te Sittard!