Paas event voor de Fortuniors en hun Mama!

Wil jij ook eieren komen zoeken in het Fortuna stadion? Dat kan op zondag 21 april. Wat moet je doen?

Ben je lid van de Fortuniors? Stuur dan een mailtje voor 18 april ovv je naam naar: Fortuniors@fortunasc.nl. Ook voor de mama’s hebben wij een verassing na de wedstrijd, dus ben jij mama van een Fortunior? Geef je dan voor 18 april op, ovv je naam op fortuniors@fortunasc.nl

In samenwerking met Fortuna Sittard hebben we op zondag 21 april rondom de wedstrijd Fortuna Sittard – Nac Breda een spannende paasdag voor de Fortuniors (jong en oud) en hun mama georganiseerd! Als je je tijdig hebt opgegeven kun je je melden op 21 april vanaf 12.30 uur bij de ingang van het supportershome. Daar krijg je van  de paashaas en Mireille Zuiverloon (Fortuna SC bestuur en Fortuniors organisatie)  de gratis toegangskaart(en) voor de wedstrijd (vak B, en nee..andere vakken niet :).

Nadat je de kaart(en)  hebt ontvangen kun je doorlopen naar de businessruimte (via de hoofdingang en dan trap omhoog) waar boven aan de trap wordt verzameld. Daar worden de Fortuniors rond 13.00 opgehaald door Mireille voor de paasactiviteit.  We hebben een leuke doe activiteit voor zowel de jonge als de oude Fortuniors en…dit jaar dus ook een verrassing voor de mama’s.  Verder hebben we nog veel meer in petto, maar dat blijft een verrassing!

Na afloop van de event gaan we samen (in vak-B) naar de wedstrijd Fortuna Sittard-NAC Breda kijken.  De kosten voor dit event zijn voor leden geheel gratis! Heb je als Fortunior dit seizoen nog geen kado van Fortuna-SC ontvangen? Geef dat ook ff door zodat je die op deze dag ook kunt afhalen.

Vragen of wil je meehelpen? Mail ons gerust op fortuniors@fortunasc.nl

 

Geef een reactie